Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

Vi söker nya drivna medarbetare!

Fissa & Feja jobbar idag över hela sjuhäradsområdet med utgångsorterna Alingsås, Borås, Lerum och Bollebygd. Vi söker nu dig som vill jobba med städ i både privata hem och på företag. Både heltid- och deltidsanställning kan erbjudas, huvudsaken är att du är rätt person vi söker! Vi har kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund och med Byggnads.

Om dig
Älskar du att städa och hålla ordning och reda? Är du social och tycker om att jobba med andra människor? Då är du vår nya stjärna! Hos oss kommer du att ha härliga kollegor och träffa många kunder. Har du erfarenhet av att jobba professionellt med städ är det mycket meriterande men det viktigaste är att du tycker om städning och har öga för detaljer. Vi förutsätter att du är noggrann, engagerad, pålitlig och arbetsam. Du har som lägst gymnasial utbildning, och har viljan att dela med dig av både dig själv och din kompetens.

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du i första hand jobbar med en kollega men att du sedan blir så pass självgående att du klarar dina uppdrag själv vissa dagar. Därför ser vi att du kan arbeta med andra men även att du är självständig. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är flexibel, stresstålig, och har god känsla för service och kundbemötande. Som anställd kommer du få tillgång till firmabil, därför är det ett krav att du har B-körkort. Du behärskar också det svenska språket i tal och skrift.

Vilka förmåner erbjuder vi?
– Företagshälsovård
– Friskvårdsbidrag
– Kollektivavtal
– Underbara kunder & kollegor

Övrig information
Våra kontor ligger i Alingsås, Stenkullen & Borås. Där utgår vi ifrån och sen åker vi runt i hela arbetsområdet och servar både privatkunder och företagskunder.

Tillträde efter överenskommelse. Fast månads- eller timlön beroende på tjänst .

Välkommen att höra av dig till ansokan@fissaochfeja.se!

Offertförfrågan

Vad är du intresserad av?

Telefon:


033-28 70 72