Hemhjälp

På din hemmaplan utför vi allt, och lite till. Veckostädning, storstädning, flyttstädning eller fönsterputs, kanske behöver golvet en ordentlig genomgång eller soffan bli av med alla fläckar? Tveka inte på att kontakta oss!

Hemhjälpen

Har ni precis fått andra barnet, bor i bostaden ni drömt om men har inte tid att njuta av det? Eller är du nybliven pensionär och vill uppleva världen på nytt utan att låta städningen stå i vägen? 

På din hemmaplan utför vi allt, och lite till. Veckostädning, storstädning, flyttstädning eller fönsterputs, kanske behöver golvet en ordentlig genomgång eller soffan bli av med alla fläckar? Vi har både utrustning och kompetens att  hjälpa dig med all sorts hemstäd. Men som rubriken lyder handlar hemhjälpen om så mycket mer, vi underlättar vardagen genom att hjälpa till med tvätten, handlingen eller att stryka sänglakan. På Fissa & Feja värderar vi ett nära samarbete, en öppen kommunikation och träffas alltid över ett personligt möte för att tillsammans komma fram till det upplägg som passar dina personliga behov bäst.

Vi underlättar människors vardag i hemmet!

Kontakta oss för offert

    HemstädHemhjälpenTrädgårdshjälpenArbetsplatsen