Våra kunder

Företag eller privatperson. Stora ytor eller små utrymmen. Långsiktiga samarbeten eller engångshändelser. Hos oss på Fissa & Feja är alla kunder välkomna.

Våra kunder

Nedan finner du några av våra referenscase & kunder.

Företag eller privatperson. Stora ytor eller små utrymmen. Långsiktiga samarbeten eller engångshändelser. Hos oss på Fissa & Feja är alla kunder välkomna.

Våra kunder

Tack vare våra kunder har vi möjlighet att ge tillbaka

Referenscase

BÖRJESSONS BIL

Börjessons Bil i Alingsås är en bilhandel som säljer och reparerar bilar av varumärkena Volkswagen, Skoda, Seat och Audi. Eftersom många kommer för att besöka deras lokal är det viktigt att det är snyggt, fräscht och välstädat. Miljön ska helt enkelt matcha deras produkter.

På Fissa & Feja utför vi städ inom allt från golv och väggar till att tömma papperskorgar och stundtals även fönsterputsning. Vi har fått äran att städa på Börjessons Bil i Alingsås i drygt sex år. 

“Det är aldrig några problem med Fissa & Feja. De ställer alltid upp, även när vi behöver extra städning med kort varsel.”  säger företagets VD Mattias Börjesson. 

En bilhandel består av såväl personal- och hygienutrymmen som stora öppna ytor ute bland fordonen. Att vi har fått utföra stora delar av våra städtjänster hos Börjessons Bil i över sex år är ett fantastiskt kvitto på att arbetet vi gör är uppskattat och håller en hög kvalitet. 

“Under de åren Fissa & Feja har städat våra lokaler har vi nästintill haft samma personal hela tiden vilket är väldigt trevligt. Det är lätt att kommunicera med personalen och de är väldigt lyhörda gällande våra önskemål.” avslutar Mattias. 

Tack för förtroendet och att vi får hålla era lokaler välstädade! 

BORÅS ELNÄT AB

Borås Elnät AB är ett kommunalt bolag som ägs av Borås Stadshus AB. Deras uppdrag är att trygga en viktig infrastruktur för el- och kommunikationsnät i Borås Stad. 

I över ett år har vi på Fissa & Feja varit ett dagligt inslag på Borås Elnät. Vi genomför noggranna städningar och precis som Borås Elnät önskar förser vi dem med välstädade lokaler.

“Jag är jättenöjd med Fissa & Feja! De är otroligt lätta att samarbeta med.” säger Anna Bjuvemyr , VD assistent på Borås Elnät.

Noggrannhet, pålitliga och duktiga var några av alla positiva egenskaper som Anna tog upp gällande vårt arbete. Men även att vi alltid håller vad vi lovar och framförallt är lätta att kommunicera med.

“Minsta lilla problem eller frågetecken ringer jag Jessica.” förklarar Anna. 

Vi är otroligt glada över att göra våra uppdragsgivare nöjda genom vårt arbete.

Flügger Färg

Med över 550 butiker runt om i världen är Flügger Färg nu den tredje största färgtillverkaren i Sverige. De tillverkar allt från färg och spackel till kemiska produkter. Flügger Färg som har sin färgproduktion i Bollebygd består av både tunga och stora ytor.

“Fissa & Feja levererar verkligen, håller vad de lovar och är otroligt noggranna med sitt arbete”, säger Gunnar, pensionerad underhållstekniker på Flügger Färg i Bollebygd. 

Fissa & Feja är inte första städbolaget som ansvarat för städningen på färgbolaget. Idag utför vi städning i hygienutrymmen, kontor samt butik. Flügger Färg har testat flera olika städbolag men menar på att det många gånger varit väldigt problematiskt. Gunnar berättar att det har både varit varierad personal och bristfällig kvalitet. 

“När vi påbörjade vårt samarbete genomförde Fissa & Fejas grundare Anna- Lena städningen, vilket satte en otroligt hög standard. Hon var otroligt noggrann vilket genomsyrar företaget än idag.“ fortsätter Gunnar. 

Utöver den återkommande städningen har Fissa & Feja även genomfört bland annat boning av golv i mellandagarna samt putsat alla lokalens fönster såväl invändigt och utvändigt. 

Vi på Fissa & Feja är otroligt tacksamma över vårt långvariga samarbete med Flügger Färg.

Kontakta oss?

Tveka inte på att höra av dig till oss.