Våra tjänster

Vi underlättar människors vardag - vare sig det är i hemmet eller på arbetsplatsen. Hos oss är alla välkomna. Vi värdesätter alla våra kunder lika mycket och våra tjänster är framtagna för att möta våra kunders behov. Saknar du information om en tjänst? Tveka inte på att kontakta oss!

Hemhjälpen

Har ni precis fått andra barnet, bor i bostaden ni drömt om men har inte tid att njuta av det? Eller är du nybliven pensionär och vill uppleva världen på nytt utan att låta städningen stå i vägen? 

På din hemmaplan utför vi allt, och lite till. Veckostädning, storstädning, flyttstädning eller fönsterputs, kanske behöver golvet en ordentlig genomgång eller soffan bli av med alla fläckar? Vi har både utrustning och kompetens att  hjälpa dig med all sorts hemstäd. Men som rubriken lyder handlar hemhjälpen om så mycket mer, vi underlättar vardagen genom att hjälpa till med tvätten, handlingen eller att stryka sänglakan. På Fissa & Feja värderar vi ett nära samarbete, en öppen kommunikation och träffas alltid över ett personligt möte för att tillsammans komma fram till det upplägg som passar dina personliga behov bäst.

Vi underlättar människors vardag - vare sig det är i hemmet...

Företagsstäd

Företaget utvecklas, antal anställda ökar men vem tar hand om miljön och städningen? Eller ägnar dina anställda månader eller kanske till och med år på samma byggarbetsplats? 

Önskar ni en trivsam arbetsmiljö för era anställda, vi städar regelbundet på företag och byggarbetsplatser inom såväl privata som offentliga sektorn och vet vad som krävs för en tryggare och behagligare arbetsmiljö. Oavsett om det gäller kontor, butik, industri, fastighetsbolag eller skola är vi din städfirma! Vi har lång och gedigen erfarenhet av att städa på såväl företag bestående av tunga och stora ytor som kontorsmiljö och hygienutrymmen. Vi är otroligt stolta och nöjda över det arbete vi dagligen utför åt våra kunder, därför lämnar vi gärna referenser om det önskas. Teckna en lika omsorgsfull som regelbunden städservice - för dina anställdas skull. Vi hjälper er att hålla rent på arbetsplatsen!

Vi underlättar människors vardag - vare sig det är i hemmet...

… eller på arbetsplatsen.

Fönsterputs

Har du precis tagit över bostadsrättsföreningen men vill inte ägna fritiden åt att  putsa fönsterna i trappuppgången? Eller har din fasad stora fönsterpartier som behöver rengöras? 

Stora eller små partier - vi putsar alla sorters fönster. Har du stora fönsterpartier till uterummet eller en mängd fönster med spröjs som behöver rengöras? Vi utför fönsterputs på såväl privata bostäder som kommersiella fastigheter oavsett omfattning. Rena fönster är mer än bara rena fönster. Det ger även en helhetskänsla av ljust och fräscht i rummet. Låt oss putsa dina fönster som både kan vara krångligt och tidskrävande så du kan ägna tid åt saker som faktiskt betyder något. Vi garanterar att genom vår teknik, kompetens och våra redskap ger vi dig skinande rena fönster. Låt solen skina genom dina fönster! Stora eller små partier - vi putsar alla sorters fönster. 

Ultrarent vatten (UltraH2O)

Är du trött på att fönstrena fortfarande är flammiga trots att du putsat dem flera gånger om? Eller vill du anlita ett städföretag som värderar såväl vårt klimat som vår arbetsmiljö?

Vi använder oss av ultrarent vatten. Men vad innebär det? Ultrarent vatten är avjoniserat vatten som är helt avlägsnat från salter och mineraler. Detta gör att ytspänningen försvinner och att vattenmolekylerna splittras. Men eftersom molekylerna strävar efter att bindas samman igen sker detta istället med smutsen som angrips. Det innebär att vi aldrig behöver tillsätta kemikalier eller andra medel för att få rent. Det finns flera värdefulla aspekter till varför vi använder oss av ultrarent vatten eller UltraH2O. 

 • Avlägsnar effektivt smuts, fläckar och prickar. 
 • Inga kemikalier eller giftiga medel. 
 • Går inte överdosera. 
 • Bättre arbetsmiljö för våra anställda (inandning, fysisk kontakt)
 • Mindre miljöpåverkan. 
 • Skonsamt mot underlaget. 
 • Blir inte flammigt på blanka ytor eller rutor.
 • Framförallt är det effektivt och avlägsnar smuts på 
 • Förenklar städrutiner.
 • Går i linje med vårt hållbarhetsarbete.

Z-Vatten

Tänker du ständigt på din hälsa? Vill du ta smarta val för miljön? Med Z-Vatten kan du minska den negativa påverkan på såväl hälsa och miljö som klimat.

Z-Vatten* är ett vatten som fungerar lika bra till tvätt som till rengöring. Det består av mer än 99% vatten, och genom sina unika egenskaper har det både en kraftfull och snabbverkande rengöringseffekt. Genom att använda Z-vatten behöver våra anställda aldrig oroa sig för att sprida miljögifter eller hälsofarliga sprayångor i samband med städningen. Tack vare att vi använder Z-Vatten X-power (PH 12.5) kan vi ersätta alla vanliga rengöringsmedel för den dagliga städningen, exempelvis vid rengöring av kök, golv och dörrar, lister, fönsterbrädor samt speglar. Z-Vatten Extreme (PH 13.1) har en starkare rengörande effekt vilket används vid mer djupgående smutsfläckar av exempelvis blod och fett. Dessutom behöver du aldrig oroa dig för flammiga ytor eller kvarlämnade kemrester. Välj Z-Vatten för hälsa och människa. 

På Fissa och Feja investerar vi för framtiden, därför har vi en egen anläggning för tillverkning av Z-Vatten. Som privatperson och företag kan även du göra smarta val för framtiden. Välj mellan en sprayflaska på 750ml för 49:- (ex. moms) eller en dunk på 10 liter för 295:- (ex. moms). Kontakta oss om du vill veta mer eller läs mer om Z-Vatten genom att klicka här.

*Z-Vatten = Svanenmärkt högeffektivt avjoniserat alkaliskt vatten

Golvvård

Arbetar du på en bilhandel eller liknande där det är stora blanka ytor som behöver vård? Eller har ditt företag stora Bolon-mattor i ert öppna kontorslandskap? 

Förläng kvaliteten och livslängden på ditt golv! 

Dammsuga och skura golvet tillhör för många en städrutin. Men golvet behöver mer vård än så. Dessutom är det noga att rätt underlag får rätt vård. Golvvård är att investera för en lång tid framåt och att ge ditt golv eller matta lite extra kärlek lägger en bra grund. När vi har gett ditt underlag lite kärlek får du inte bara en till utseende fin yta, golvet blir betydligt mer lättstädat, smuts tränger inte ner och slitaget sker endast på den redan behandlade ytan. Innan vi påbörjar arbetet “nollställer” vi golvet noggrant med en grundlig rengöring. Bolonmatta, heltäckningsmatta eller annat underlag - vi har redskapen och kompetenserna. Vi utför även djuprengöring på soffor, stolar och andra möbler. Välj själv om du önskar glasig polish eller matt yta. Oavsett underlag eller möbel, vi ger ditt golv lite extra kärlek. Nu behöver du inte köpa nytt, rengör istället och förläng kvaliteten och livslängden 

Tas kontakt för kostnadsfritt besök. Vi kommer gärna ut och undersöker vilken vård ditt underlag behöver. 

Flyttstäd

Står du inför en flytt? Kraven på en flyttstädning är många och kräver noggrann rengöring för att klara en flyttbesiktning. För att du ska kunna fokusera på att flytta till ditt nya hem erbjuder vi en heltäckande flyttstädning som uppfyller alla punkter. Det enda du behöver göra är att tömma ditt boende. Vi på Fissa & Feja fixar resten.

Vid en flyttstädning ser vi till att allt görs och gås över. Tak och väggar dammas. Lister, karmar, dörrar, element och garderober våttorkas och fönster putsas. I kök städas allt, inklusive ventiler, fläkt, spis och avtorkning inuti skåp. Vi flyttar även ut vitvaror och spis och städar bakom dem. I badrum ingår förutom vår alltid noggranna städning även golvbrunnar och ventiler.

Vi lämnar alltid en kvalitetsgaranti på vår städning. Det innebär att om flyttstädningen inte skulle bli godkänd av den nya boende åtgärdar vi det som krävs utan debitering.

Välkommen att kontakta oss för en smidigare flytt!

Trädgård

Önskar du en grön och blomstrande trädgård utanför ditt kontor? Eller behöver en av alla belastningar i vardagen avlägsna för att du ska ha mer tid till familjen och dig själv?

Gäller det gräsklippning, häckklippning, stubbfräsning eller projektering? Oavsett om det är en engångsföreteelse eller regelbunden underhållning genomför vi arbetet utefter dina önskemål och behov. Om du i behov av större projektering fungerar vi även som totalentreprenad. Vår tjänst Trädgårdshjälpen är mycket uppskattad hos våra kunder. Kontakta oss om du är i behov av rådgivning eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din trädgård. Vi hjälper dig med allt som rör din trädgård!

Kontakta oss för offert

  HemstädHemhjälpenTrädgårdshjälpenArbetsplatsen