Om oss

Många företag kommer och går, konkurrensen ökar och utvecklingen går framåt men vi på Fissa & Feja består. Vi är noggranna, lätta att kommunicera med och känner en otrolig stolthet i det vi gör.

Om Fissa & Feja

Ren passion sedan 1988

Redan från barnsben önskade hon att föra arvet vidare. “Nu ska vi Fissa & Feja!” sa alltid Anna-Lenas mormor med stolthet och glädje. Sedan 1988 har Anna-Lena ägnat hela sitt yrkesliv åt det hon brinner för - rena hem. Vi startade verksamheten i Töllsjö och idag finns vi även i Bollebygd, Herrljunga, Härryda, Borås, Alingsås, Lerum och Marks kommun. För oss är det viktigt att vi finns där vi är verksamma. Från att bara vara Anna-Lena till att idag vara 50 anställda och i ständig utveckling. Det är en häftig resa. Vi växer, vi utvecklas, vi städar och vi älskar det! 

För oss är rengöring en äkta passion och ett yrke vi värderar högt. Vi tar vårt dagliga arbete på största allvar och vill att alla kunder ska känna en trygghet med oss på Fissa & Feja. Oavsett om det företag eller privatpersoner vi städar hos vet vi vad det betyder med trygghet. Att dyka upp i tid, transparenta, kommunikativa, ärliga men framförallt noggranna. Vi vet hur mycket hemma- och arbetsmiljön påverkar människor och hur viktigt ordning och hygien är för såväl hälsa som välbefinnande. Därför lägger vi alltid hela vår själ i arbetet och försöker alltid göra det lilla extra hos alla våra kunder. 

Vi vill föra arvet vidare, med stolthet och glädje. 

“Nu ska vi Fissa & Feja!” sa alltid Anna-Lenas mormor med stolthet och glädje. Ett uttryck som blev namnet på en dröm. För 1988 startade Anna-Lena sin verksamhet och sin dröm.

Vi utvecklas och växer hela tiden. 2015 förvärvade vi Galant Städ i Lerum och kunde etablera oss ytterligare på marknaden.

Idag är vi ett bolag som finns på flera ställen runt om i Västra Götaland. Med 50 anställda brinner vi för rena hem så våra kunder kan lägga sin tid på annat som familj, vänner eller sig själva.

Vårt team

Marzena Ciezarkiewicz
Operativ Arbetsledare - Borås/Bollebygd
Jenni Persson
Ekonomiansvarig
Jessica Johansson
Administrativ arbetsledare - Borås/Bollebygd
David Lidevi
VD/Ägare
Magnus Lundkvist
Trädgårdsmästare
Ulla-Britt Bergström
Koordinator/Samordnare - Lerum

Kontakta oss för offert

    HemstädHemhjälpenTrädgårdshjälpenArbetsplatsen